40+ occasions op voorraad
Betrouwbare partner in uw mobiliteit

Uw auto weer als nieuw

Vakkundig & voor alle merken

Gratis vervangend vervoer

Altijd een prijsopgave

Geavanceerde werkplaats

Uitstekend opgeleide monteurs

Kies voor Meijer Onderhoud

Maak een afspraak

Maak hier een afspraak voor APK, onderhoud, reparatie of bel 0522 785 249

Onderhoud en reparatie voor uw auto

Autobedrijf Meijer is al geruime tijd gespecialiseerd in onderhoud en service van auto’s, Campers, of caravans. In onze goed uitgeruste werkplaats bent u van harte welkom voor service en onderhoud. O.a. Apk-keuringen, klein of groot onderhoud, Airco, banden, remmen, trekhaken. Ook zijn wij gespecialiseerd in diagnose en wij werken o.a. met uitleesapparatuur van Snap-on, launch, vag-com, en delphi.
Autobedrijf Meijer is een universeel reparatiebedrijf waardoor wij werkzaamheden kunnen uitvoeren voor ieder merk auto. Onze ervaren autotechnici werken met geavanceerde apparatuur en gereedschappen waardoor zij snel en vakkundig te werk kunnen gaan. Zo voeren wij altijd een storingsdiagnose uit, zodat onze autotechnici gericht een reparatie kunnen uitvoeren. Mochten er tijdens de storingsdiagnose extra mankementen worden gevonden, nemen wij altijd contact op met onze klanten. Zo weet u bij Autobedrijf Meijer altijd vooraf wat de reparatie gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.
Occasions
Onderhoud
Contact

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

showroom

mail

bel

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram