Uw auto weer als nieuw

Vakkundig & voor alle merken

Gratis vervangend vervoer

Altijd een prijsopgave

Geavanceerde werkplaats

Uitstekend opgeleide monteurs

Onderhoud en reparatie voor uw auto

Autobedrijf Meijer is al geruime tijd gespecialiseerd in onderhoud en service van auto’s, Campers, of caravans. In onze goed uitgeruste werkplaats bent u van harte welkom voor service en onderhoud. O.a. Apk-keuringen, klein of groot onderhoud, Airco, banden, remmen, trekhaken. Ook zijn wij gespecialiseerd in diagnose en wij werken o.a. met uitleesapparatuur van Snap-on, launch, vag-com, en delphi.
Autobedrijf Meijer is een universeel reparatiebedrijf waardoor wij werkzaamheden kunnen uitvoeren voor ieder merk auto. Onze ervaren autotechnici werken met geavanceerde apparatuur en gereedschappen waardoor zij snel en vakkundig te werk kunnen gaan. Zo voeren wij altijd een storingsdiagnose uit, zodat onze autotechnici gericht een reparatie kunnen uitvoeren. Mochten er tijdens de storingsdiagnose extra mankementen worden gevonden, nemen wij altijd contact op met onze klanten. Zo weet u bij Autobedrijf Meijer altijd vooraf wat de reparatie gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Kies voor Meijer Onderhoud

  • Gratis vervangend vervoer
  • Haal & breng service
  • Vakkundige monteurs
  • Altijd een prijsopgave vooraf
  • RDW, NAP & BOVAG keurmerk
  • APK, Airco-service, Onderhoud & Reparatie voor alle merken

Maak een afspraak

Maak hier een afspraak voor APK, onderhoud, reparatie of bel 0522 785 249

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

showroom

mail

bel

Maatregelen coronavirus

Wij nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan ervan uit dat u zich ook aan deze richtlijnen houdt.

Onze openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00–15:00

Wilt u onze showroom bezoeken of een proefrit maken? Maak dan telefonisch een afspraak via 0522-785249 of 06 542 271 29
Onze werkplaats is geopend van Maandag t/m Vrijdag: 08:00 – 17:00. Voor het inplannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0522-785249